Conacul Zeneea
Este locul ideal unde vă puteți organiza botezul, ziua de naștere, petrecere corporate sau unde puteți petrece alături de cei dragi clipe de neuitat, într-o atmosferă cu iz interbelic, galantă, plină de rafinament.
Iar ca totul să fie perfect, copiii se pot juca în spaţiul de joacă, interior sau exterior, supravegheați, totul ca dvs. să puteți savura liniștiți momente în tihnă.
preturi
MENIURI STANDARD
Cum arată răsfățul la noi
Golden Care
APERITIV
- Cosulet filo cu salata de vinete
- Evantai din salam chorizo
- Somon fume pe pat de lamaie
- Nufar de castravete
- Telemea de vaca
- Terina cu pate de gasca
- Chiftelute de purcel
- Crocchini in mantie de prosciutto
- Masline Kalamata
PESTE
-File de pastrav servit cu sos de lamaie si legume julienne
FRIPTURA
- Cotlet de porc la gratar cu sos brun si piept de pui la gratar cu garnitura de cartofi taranesti
- Salata de muraturi asortate
PACHET DE BAUTURI NELIMITAT:
Vodka Absolut Blue, Whisky J&B, Campari, Martini Bianco&Rosso, Campari Orange, Whisky Cola, Vodka Juice, Vodka Cola,Bere Birra Moretti draft,Vinul Casei OPRISOR Alb,Rose,Rosu Demisec, Apa Plata si Minerala Aqua Carpatica sticla 0,750ml, Pepsi, Mirinda, 7UP, Pepsi MAX - sticle de 0,250ml
Sucuri naturale de Portocale si Mere
Cafea Espresso
Meniul include:
- primirea invitatiilor cu vin spumant si piscoturi,alune,crantanele maxi-mix,
- aranjamentul salii cu fete de masa,servete
MENIUL SE POATE MODIFICA DE COMUN ACORD
SALA VA FI REZERVATA IN TOTALITATE DE DUMNEAVOASTRA PE TOATA DURATA
EVENIMENTULUI IN FUNCTIE DE CAPACITATEA MINIMA A SALONULUI
Royal Silver
De inceput…
- Prosciutto di parma cu pepene galben
- Mini Quiche lorraine
- Emulsie de foie gras pe portocala
- Bulgarasi tricolori din branza proaspata pe frunza de andiva
- Rulada de curcan cu mozzarella si spanac
- Tartina cu icre de crap
- Dobos din sunca si cascaval
- Chiftelute de mangalita
- Crostini cu somon fume
- Palmier de castravete
- Mozaic de masline
Din inima apelor reci…
- File de doradă Regală servită cu legume julienne transe în sos de rodii.
Specialitatea bucatarului
- Muschiulet de porc la cuptor si piept de curcan la gratar,
Servit cu cartofi la cuptor cu rozmarin si salata de vara.
PACHET DE BAUTURI NELIMITAT:
Vodka Absolut Blue, Whisky J&B, Whisky Jameson, Gin Beefeater, Campari, Crema de whisky Baileys, Bere Birra Moretti deaft, Vin la sticla Crama Murfatlar NOU NAVIGO :Alb-Pinot Grigio, Rosu-Shiraz, Apa Plata si Minerala Aqua Carpatica sticla 0,750ml, Pepsi, Mirinda, 7UP, Pepsi max sticla 0,250 ml, sucuri naturale de Portocale si Mere,
Cafea: Espresso, Cappuccino, Cafe late
Meniul include:
- primirea invitatiilor cu vin spumant si piscoturi,alune,crantanele maxi-mix,
- Aranjamentul salii cu fete de masa,servete
MENIUL SE POATE MODIFICA DE COMUN ACORD
SALA VA FI REZERVATA IN TOTALITATE DE DUMNEAVOASTRA PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI IN FUNCTIE DE CAPACITATEA MINIMA A SALONULUI
Diamond Delights
Antree...
- Crevete in crusta de cartofi pe pat de mousse de avocado
- Crostini cu pomodori secchi si ulei de masline
- Rulada de curcan cu gorgonzola
- Clatite pufoase umplute cu spanac si cottage cheese
- Camembert in matie de Bresaola
- Andive cu pasta roquefort struguri si miere
- Masline Amfissis pane
- Shanklish pe pat de castravete
- Barcuta de ardei gras rosu cu hummus
- Blinis cu crema de avocado si icre de manciuria
- Aspic de curcan cu ou de prepelita
- Buchet de legume proaspete
Din imparatia apelor…
- File de somon Regal servit cu legume la grătar și lămâie.
Din specialitatile Americane inbinate cu cele din Noua Zeelanda…
- Muschilet de Vitel la cuptor si Cotletele de Berbecut
-Servite cu cartofi frantuzesti si salata de ardei Kapia
PACHET DE BAUTURI NELIMITAT:
Vodka Absolut Blue, Whisky J&B, Whisky Jameson, Whisky Jack Daniel’s, Gin Beefeater, Campari,T equila, Rum Havana, Aperol Spritz, Hugo,, Crema de whisky Baileys, Bere Birra Moretti deaft, Heineken draft, Vin la sticla Crama Niculitel
CAII DE LA LETEA VOL1:Alb-Aligote, Rosu-Quintessence, Rose, Apa Plata si Minerala Aqua Carpatica sticla 0,750ml, Pepsi, Mirinda, 7UP, Pepsi max la sticla 0,250ml, sucuri naturale de Portocale si Mere
Cafea: Espresso, Cappuccino, Cafe late, Ceai:diverse arome, Ciocolata calda
Meniul include:
- primirea invitatiilor cu vin spumant si piscoturi,alune,crantanele maxi-mix,
- Aranjamentul salii cu fete de masa,servete
MENIUL SE POATE MODIFICA DE COMUN ACORD
SALA VA FI REZERVATA IN TOTALITATE DE DUMNEAVOASTRA PE TOATA DURATA
EVENIMENTULUI IN FUNCTIE DE CAPACITATEA MINIMA A SALONULUI<
preturi
PLATOURI GUSTARE
Cum arată răsfățul la noi
Platou de Răcituri
- jumări
- slănina afumata
- șorici (doar sezonul rece)
- tobă
- salam uscat
- lebar
- fasole bătută
- ceapă roșie
- salată de vinete
Platou de Brânzeturi
- telemea de vacă
- urdă
- brânză de burduf
- cascaval bănătean
- cascaval afumat
- legume de sezon
Platou Italienesc
- bruschete cu roșii
- bruschete cu roșii și mozzarella
- crostini cu pastă de măsline
- crostini cu somon afumat
- ciuperci gratinate
- frigărui de mozzarella cu rosii cherry
- grisine invelite in prosciutto
- salam uscat italienesc
Platou Traditional
preturi
PLATOURI FEL PRINCIPAL
Cum arată răsfățul la noi
Platou Berarului
- pastrama de berbecuț
- aripioare crocante de pui
- mititei
- carnați proaspeți la grătar
- pui shanghai
- cartofi la cuptor cu rozmarin
- murături asortate
- muștar/mujdei
Platou de post
- quesadilla vegetariana
- legume pane
- ciuperci la grătar
- broccoli sote
- cartofi la cuptor cu usturoi
- orez cu legume
Platou Haiducesc
- carnați măcelărești
- carne la garnița
- pastrama de oaie
- pulpe pui dezosa te
- cartofi țărănești
- salata de varza
- mujdei
Mix Grill
- ceafa de porc
- piept de pui
- carnați proaspeți
- mititei
- cartofi prajiti proaspeți
- salata de varza
Pentru ocazii speciale
Cea mai buna cafea
Dacă vrei să te răsfeți cu o cafea bună, încearcă diversele tipuri si arome de la Julius Meinl.
Bar diversificat
O să te răsfățăm mereu cu o diversitate de băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice fine.
Meniu international
Bucătăria noastră interpretează conceptul de generozitate în bucătărie prin meniu internațional.